Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Hogyan indult útjára a QMS?

Hogyan indult útjára a QMS?

 

A QMS módszer feltalálása és fejlesztése a plasztikai sebész és nemzetközi anti-aging szaktekintély, dr. Schulte nevéhez fűződik. Több mint 30 évvel ezelőtt Dr. Schulte megoldotta a kollagén mélyebb rétegbe való juttatását, s ezzel várakozásán felüli eredményekre jutott: felgyorsult a sebgyógyulás, csökkent a hegesedés és helyreállt a bőr rugalmassága.

A sikereken felbuzdulva a professzor nem állt meg a kollagénnél, hanem elkezdett dolgozni a vérkeringés javításán, a specifikus tápanyagokkal való ellátáson, illetve a bőranyagcsere és a megújulási képesség serkentésén. A módszert immár nemcsak műtétek utáni regenerációra, hanem a bőr előkezelésére is alkalmazta.

 

A végeredmény egy teljes bőrápoló és bőrfiatalító rendszer lett, amelynek köszönhetően a megviselt szövetek erőre kaptak, a fakó arcszín ragyogni kezdett, a mély ráncok felületesebbé váltak, a finom ráncocskák pedig kisimultak.

A Németországban alapított cég nemzetközi márkává nőtte ki magát, jelenleg több mint 1.000 spa-ban és szalonban található meg. Eredményen alapú bőrápoló termékei és spa kezelései tökéletes választást jelentenek a luxus szállodai ágazat számára is. A márka 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben is elnyerte a világ legjobb spa márkája díjat a World Spa Award-on.

A program alapelvei

A márka egyik legfontosabb megkülönböztető jegye, hogy a készítmények az aktív hatóanyagokat igen magas koncentrációban tartalmazzák. A formulák kidolgozása a bőrműködés orvostudományi megfigyelésein alapszik, s innovatív módszereket alkalmaz, így a hatóanyagok be tudnak jutni és ki is tudják fejteni hatásukat.

A hagyományos ’ápoló kozmetika’ kellemes bőrérzetet eredményezhet, de valós fiatalító hatást nem ér el. Miért? Mert amíg a bőr nincs felvevőképes állapotban, nem tudja se befogadni, se tárolni a nedvességet és az ápoló anyagokat.

A ’ható kozmetika’ – mint a Schulte-program – ezzel szemben újra felébreszti a bőr befogadó és sejtmegújító képességét, majd feltölti nedvesség és tápanyag szükségletét.

A Schulte-programban bőrdiagnózis segítségével állapítja meg a szakember az otthoni ápolásra szánt hatóanyagokat és a kezelés során használt termékeket.

 

A program lépesről-lepésre vezet a frissebb, egészségesebb és megfiatalodott bőr felé – attól függetlenül, hogy milyen korban kezdjük a fiatalodást:

1. A megfelelő tisztítás és a gyümölcssavak jelentik az alapot, ezek fokozzák a sejtcserélődést. Az elhalt sejtek leválnak, és helyettük újak épülnek.

2. Tiszta, természetes, oldható kollagén bevitele a bőr mélyebb rétegeibe, mely újjáépíti a rugalmas struktúrát.

3. Az értékes hatóanyagokat csak bőrazonos vivőanyagokkal lehet bejuttatni a bőrbe. A kutatások révén rendelkezésre állnak azok, amelyek a bőr biológiájának megfelelve a legeredményesebben érnek célt.

4. Antioxidánsok tovább fékezik a sejtleépülést és elősegítik az újraképződést.

 

Egy új kezdet 120 napig tart

Bebizonyosodott, hogy a bőrnek mintegy 120 napra van szüksége ahhoz, hogy az új programot elfogadja, átvegye, és hosszú távra birtokba vegye.

Ez idő alatt négy sejtgeneráció váltja egymást. A bőrsejtek 28-30 napig élnek. Ez genetikailag rögzített és minden élő bőrnél teljesen azonos. Ami tehát a fiatal, friss bőrt az öregebb bőrtől megkülönbözteti, az a sejtek cserélődésének sebessége. Ezért áll a sejtmegújítás a QMS rendszer középpontjában, és ezért örvend folyamatosan növekvő számú lelkes felhasználónak a világ minden pontján.

A Schulte-program célja az, hogy elérje a bőr lehető legjobb, legéleterősebb állapotát. Azt az állapotot, amelyben optimálisan betöltheti minden funkcióját, köztük az immunrendszer fontos részét képező védelmi funkciót is.