Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Kollagénpótlás kívülről - a QMS-el lehetséges!

Kollagénpótlás kívülről - a QMS-el lehetséges!

A fiatalodni vágyók számára a kollagén hatása nem ismeretlen. De lehetséges-e a kollagént kívülről pótolni? És ha igen, melyik termék képes erre valóban?

Bőrünk nedvességtartalmának megtartásáért 60%-ban a kollagén a felelős. Ha megfelelő a nedvességtartalom, akkor bőrünk rugalmas, feszes tónusú marad. 25 éves kortól kezdve a bőr kollagén termelése fokozatosan csökken, a bőr nedvességtartalma ettől visszaesik. Megjelennek az arcunkon az első ráncok, bőrünk petyhüdtebb, fáradtabb lesz.

A megoldás egyszerű: ha kollagént juttatunk a bőrbe, visszafordíthatjuk az öregedés folyamatát. A kollagén azonban igen nagyméretű fehérje, ami nem tud bejutni a bőr mélyebb rétegeibe. 

Dr. Erich Schulte német plasztikai sebésznek, a QMS MediCosmetics alapítójának sikerült egy szabadalmaztatott eljárással a kollagént a bőr mélyebb szöveteibe juttatni. Felfedezéséért Beauty-Oscar díjat kapott.

Dr. Schulte a kollagénmolekulákat egy nanotechnológiai eljárás segítségével kisebb molekulákra bontani, amelyeket liposzómakapszulákba csomagolt be. A liposzóma bejut a kollagénrostokba, ahol a kollagénmolekulák kikerülve a liposzómából újra összekapcsolódnak, és megkezdik jótékony munkájukat. Minden kollagénmolekula a saját súlyának közel 300-szorosát kitevő nedvességet képes megkötni, így a speciálisan előkészített, bőrbe bejuttatott hatóanyagok maximálisan kifejthetik terápiás hatásukat. A megnövekedett nedvességtartalom helyreállítja a sejtanyagcsere-folyamatokat, segíti a sejtek regenerálódását.

A bőr néhány lét elteltével feszesebb, tömörebb lesz, a ráncok finomodnak, a vonások feszesebbé válnak. 

Ha pedig érdekel, hogy milyen elképesztő eredményeket lehet elérni a QMS kollagén kapszula fogyasztásával, kattints ide és olvass tovább!

 

Ha érdekel, hogy klinikai teszten milyen eredményt ért el a Beauty-Oscar díjas szabadalmaztatott eljárással készülő kollagén, kattints ide.

Ha szeretnéd máris kipróbálni, kattints ide!