Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Liquid Proteins Day & Night Lotion - nappali védő- és bőrfeszesítő krém érzékeny, száraz bőrre - 50 ml

Ár:
56.600 Ft

"Liquid Proteins? Egyszerűen szerelem! Intenzíven hidratálja, védi a bőrömet. Bársonyosnak érzem éjjel-nappal." K. Tünde

"Nem lehet szavakba önteni, annyira könnyed. Imádom." H. Timi

A Liquid Proteins Day & Night Lotion különböző bőrrokon anyagok kombinációját tartalmazza. A nem zsíros és könnyen szétoszlatható emulzió gyorsan fölszívódik a bőrbe, és kiegészítő védőréteget alkot. A száraz, érzékeny, illetve érett bőrre a legjobb gyógyír.

Miért jó a bőrnek?

  • gyorsan felszívódó bőrrokon hatóanyagokat tartalmaz;
  • úgy védi a bőrt, hogy az közben képes lélegezni;
  • nagy mennyiségű nedvességgel látja el a bőrt;
  • bársonyosan sima bőrt nyújt

Leírás és Paraméterek

Hogyan működik?

A hatóanyag kombináció kifejlesztésekor az az ötlet állt előtérben, hogy a bőrnek felkínáljuk az összes bőrazonos proteint, melyeket a bőr nemcsak könnyen be tud fogadni, hanem szerkezetileg is össze tud építeni a saját alkotóelemeivel, a molekulák biokémiai hasonlósága révén. Ez az összeépülés a felső bőrrétegben történik, és légáteresztő filmet alkotva csökkenti a bőr működéséhez szükséges anyagok és a nedvesség elillanását. Ezzel egyidejűleg a proteinek segítik a mikroflóra felépülését. A filmszerű védőréteg továbbá ozmotikus nyomást hoz létre, aminek következtében a hatóanyagok mélyebbre tudnak behatolni. Ezáltal tovább csökken az értékes anyagok elvesztése, és jelentősen növekszik a hatóanyagok hatása a mélyebb bőrrétegekben.

Hogyan használjuk?

Leginkább a kollagénnel már előkezelt, különleges igényű bőr kezelésére ajánljuk. Az arc teljes felületén, tisztítás után, a megszokott hidratáló termék kiegészítőjeként alkalmazzuk. Kiváló hatást érhetünk el a Density Structure Night Serum-al és a Hydro Foam maszkkal kombinálva.

Kiszerelés: 50 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók