Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

TISZTÍTÓK

A legjobb bőrápoló szérumok és krémek sem fejtik ki a hatásukat, ha a bőr a mikro-szennyeződések miatt eltömődött. A megmosott bőr kívülről talán tisztának tűnhet, a pórusok mélyén azonban egyáltalán nem az. A környezeti szennyeződések, a faggyú, a verejték, az elhalt bőrsejtek és a smink lerakódásai egészen mélyen beülnek a pórusokba, és melegágyai a baktériumoknak. Érzékeny bőr esetén ez gyulladási folyamatot indíthat el. Sok bőrprobléma egyedül abból származik, hogy a bőrt helytelenül vagy elégtelenül tisztítják.

A QMS Medicosmetics mélytisztítói megoldást adnak erre a problémára. Csupán annyi a dolgod, hogy a tisztítót gyengéden bemasszírozod a nedves bőrödbe, és leöblíted langyos vízzel. Ezt pedig kövesse a QMS tonikok egyikének használata. Hogy melyik a megfelelő termék számodra? Ezt csakis a bőröd állapotának és igényeinek felmérése után tudhatod meg, amelyben természetesen mi is szívesen segítünk.
 

Ár
Rendezés: