Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

A QMS Medicosmetics titka szakemberként tesztelve

 

Anti-aging szakemberként egy rendezvényen ismerkedtem meg a Magyarországon még újdonságnak számító, azonban világszerte már évtizedek óta híressé vált “ráncdoktor”, dr. Erich Schulte professzor által kifejlesztett bőrfiatalító QMS medikozmetikumokkal.

Közel 20 esztendeje vagyok a szakmában, így már én is beléptem abba az életkorba, ami - kimondva vagy kimondatlanul - minden nőt megérint: a bűvös 40-esek körébe. Szakemberként igyekszem a legújabb anti-aging trendekkel tisztában lenni, nőként és magánemberként azonban én sem tagadhatom, valahol mindig várom a csodát, hogy olyan termékkel találkozzak, ami megállítja az idő kerekét.

Szerencsés voltam, hogy személyesen jelen lehettem tavaly ősszel Dr. Schulte professzor előadásán. Ezt követően egyszerűen nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy kipróbáljam a készítményeit. Dr. Schulte professzor 120 nap kitartást és következetességet kért. 44 évesen ez a legkevesebb, így belevágtam a szépségprogramba, és napról-napra, hónapról-hónapra figyeltem a változást.

A termékek használata előtt szándékosan nem használtam másfél hónapig semmilyen más kozmetikumot, hogy a lehető „legsterilebb” állapotból induljak neki a programnak. Természetesen a termékeket napi rendszerességgel, és precízen úgy használtam, ahogyan a QMS Medicosmetics protokollja előírja.

A bőrömről annyit érdemes tudni, hogy közepesen tág pórusú, egyenetlen felszínű, száraz és érdes, mindemellett érzékeny, és bizonyos helyeken pigmentfoltos is. Sajnos emiatt a határozott ráncok és vonalak is elkezdtek megjelenni a már meglévő mimikai ráncok mellé.

 

Íme a naplóm a tapasztalataimról:

1. nap: A termékek illata kellemes, nem izgató. Felkenésük során nagyon könnyű érzetet és jó felszívódást tapasztaltam. Rögtön érezhetően selymes lett a bőröm.

1. hét: Az arcbőrömön a szárazság érzet teljesen megszűnt! A bőröm kipihentnek látszik, puha, sima és bársonyos. Az Exfoliant Fluid gyümölcssav az egyetlen, amihez - szakemberként is tudom - fokozatosan kell hozzászoktatnom a bőrömet, de ezt is meglepő módon egyre jobban bírom.

1. hónap: A bőröm felszíne napról-napra egyenletesebb. Egyre jobban nő a nedvességtartalma, ami miatt észrevehetően feszesebb, teltebb.

2. hónap: A száraz vonalak eltűntek! A környezetemben többen megjegyezték, mennyire kipihentnek tűnök mostanság. Ez különösen jól esett, mert ebben az időszakban nemcsak keveset aludtam, de nagyon nagyon le is voltam terhelve. Sorozatosan kaptam a visszajelzéseket, milyen szép a bőröm.

3. hónap: A tágabb pórusaim finomabbá váltak. A bőröm felszíne ilyen sima még nem volt. A felszíne egyenletes, rugalmasabb, színe élettel teltebb. A pigmentfoltok nagyon sokat halványodtak. Nem tudom nem megjegyezni: ezt látva, még lelkesebb voltam, és egyáltalán nem esett nehezemre a betartandó napi rutin.

4. hónap: A bőröm állaga hasonlít a 20 évesek bőréhez. Soha nem volt még ilyen termékegyüttes, amivel ilyen rövid idő alatt ilyen gyors, szemmel látható bőrfiatalítást tapasztaltam. A finom ráncok eltűntek, a mélyebb ráncok mélysége csökkent. A pórusaim zártak, tiszták. A bőrfelszínem tökéletes. Az egyre jobban fürkésző tekintetű ismerősük találgatják, kérdezgetik, mi történt velem, hogy újabban ilyen fiatalos, sugárzóan ragyogó a bőröm.

Ezidáig eltitkoltam miben, azaz milyen módszerben rejlik ez a „csoda”. A szalonomban az elmúlt 20 évben többféle anti-aging termékcsaláddal dolgoztam, és dolgozom a mai napig, és csak a a saját tesztem eredményét követően szerettem volna megosztani a tapasztalataimat. A végeredmény és a látvány magáért beszél.

A program sikerét pedig  - szakemberként mindnyájan tudjuk - nem egy titok adja, hanem a kiválóan megalkotott, orvosi tisztaságú és magas minőségű termékek, valamint az előírt használati protokoll következetes betartása adja.

Kádár Nikoletta, anti-aging szakember

 

HA SZERETNÉD TE IS MEGISMERNI A QMS FILOZÓFIÁJÁT ÉS A TERMÉKEKET, A SZAKMAI REGISZTRÁCIÓT ITT TALÁLOD A KÖVETKEZŐ QMS WELCOME WORKSHOPRA!