Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Hírek

Lehet, hogy feleslegesen használsz kollagénes krémet?

Lehet, hogy feleslegesen használsz kollagénes krémet?

 

A kollagén az utóbbi évek slágerösszetevője az anti-aging kozmetikumok piacán, nem is véletlenül. Ez a fontos fehérje képes visszaforgatni az idő kerekét és fiatalos vonásokat, kontúrosabb és egészségesebb bőrt ad. Vagy mégsem?

A kollagén a test minden területén megtalálható óriás fehérje, amely ott van a porcokban, az erek falában, a szemben és a bőrben is. A szervezet maga is termeli ezt a fontos anyagot, csakhogy ennek mennyisége és minősége a 20-as éveinkben már elkezd romlani, ami idővel csak fokozódik. Érdemes tehát kívülről bevinni táplálkozással, étrend kiegészítőkkel vagy kozmetikumokkal.

A kollagénes krémek és szérumok nagy előnye a szájon át bevitt készítményekkel szemben, hogy helyileg, rögtön a bőrbe épülnek be, így látványosan fiatalíthatjuk vele a megjelenésünket. Csakhogy erre nem minden krém képes. Lehet, a tiéd sem!

Sebészkés nélkül is lehet bőrt feszesíteni

Sebészkés nélkül is lehet bőrt feszesíteni

A bőröregedés jeleinek csökkentéséhez nem csak fájdalmas kezelések közül választhatsz, léteznek fájdalommentes eljárások is, amelyek szike és tű nélkül is éveket faragnak le a megjelenésedből. Mi a titok?

 

A QMS Medicosmetics hatékonysága az alapító Dr. Erich Schulte professzor eredményein alapul, aki baleseti sebészként kezdte pályafutását.

 

"Pácienseim legtöbbször balesetek áldozatai voltak, akiknél az operációk célja a torzulások megszüntetése és a funkciózavarok elkerülése volt." - nyilatkozta az orvos, aki ilyen minőségben, vagyis helyreállító sebészként vett részt a kollagén sebgyógyulásban betöltött szerepéről folyó kutatómunkában. Ez aztán örökre megváltoztatta sokak életét. 

Kollagénes arcfiatalítás

Kollagénes arcfiatalítás

Feszesebb, ránctalanabb és fiatalosabb bőrre vágysz? Kezdd a bőrfiatalítást a QMS legkedveltebb kollagénszettjével! Nem csak vendégeink körében, de klinikai teszten is bizonyított!

 

 

A Collagen System 3-Step Routine Set látványos eredményei az egymásra épülő termékek egymást erősítő hatásának köszönhetőek. A három termékből álló együttes egy innovatív technológia révén nagy mennyiségben juttat aktív kollagént a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek beépülnek a szervezetbe és visszahozzák a bőr fiatalos, rugalmas és homogén megjelenését.

 

“Sikerreceptem: gyümölcssavak és kollagén. Verhetetlen csapat a szép bőrért”

(Dr. Schulte plasztikai sebész professzor, a QMS alapítója)